divendres, 14 de febrer del 2014

Resum Retrum: Cristian te 16 anys i  , des de la mort del seu germà bessó ,s'ha  allunyat de els seus companys de classe i de La seva família . Passa el Temps lliure sol, llegint poesia i escoltant en Do i- Pod cançons tristes en el cementiri de Teià .

     Un capvespre veu acostar-se al cementiri, situat en un turó sobre el mar, dues noies i un noi vestits de negre . Porten Una flor violeta a la solapa i la cara - maquillada de blanc. Els nouvinguts l'amenacen i tracten de espantar-lo, però Cristian sí enfronta . Impressionats per la seva reacció , els Joves forasters sí Presenten, com Alexia , Lorena i Robert .
   
    A Una Conversa a la llum de les Veles , li revelen que han format secreta Ordre, Retrum , que es reuneix als cementiris a mun fosc fi.
   
 Qui aspiri a unir-se a per ells haurà de sotmetre a l'ONU Desafiament : Passar Tota una nit en solitari al cementiri . Porció Inspirat les Lectures i cançons sinistres que acompanyen la seva vida , Christian,  Passar la prova, la nit següent.

Despres de pasa une de les seves pitjors hores , Christian s'entregara al jocs de la "ordre palida", mentre l'Alexia comença a  ser algu mes que una amiga, Però de Com diu un vell proverbi àrab: «Qui diu repetidament a la porta,acaba entrant» ...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada